21 mars 2009

Korruptionens makt


OrdetKontraSaken har nått botten. Inklusive målet att öppet och offentligt börja tala om raden allmänfarliga förhållanden på den svenska samhällstoppen.
Huvudbelägget för bottenkänningen publicerades på Internet
den 18 mars 2009 (url00514)
Beviset/bekräftelsen i sig består i att såväl OrdetKontraSaken som utlägg och länkar ligger kvar på nätet. Utan invändning(ar) hos den angivne KORRUPTIONSMÄSTAREN eller avhöranden från polis-
och åklagarmyndigheter.
Orsaken till tystnaden/passiviteten ifråga är förstås att inte ens den mäktiga och erkänt skickliga svenska Ord- och Sakvrängareliten
"rår på" grundläggande sanningar och väldokumenterad verklighet.

Vid senaste tillfälle OrdetKontraSaken publicerade allvarlig samhällskritik (24 januari 2001) dröjde det bara timmar innan censorerna slog till och "släckte ned". Trots att OrdetKontraSaken i egenskap av periodisk skrift var grundlagsskyddad (url00517) och trots att kritiken, den gången, var svepande och inte ens nästgårds den aktuella (url00515).
Därmed finns idag även fog för påståendet "nu går det både framåt och uppåt och förmodligen fort".

OrdetKontraSaken ska i alla fall forska vidare och syna det fula tryne som, som skrevs den 18 mars, "...är rot och grund till allt vi kallar ont, som likt cancer angriper den gemensamma samhällskroppen, föranleder allmän moralisk och materiell förödelse, inklusive globala samhällskriser a la pågående"

SVTs intervju med Jacob Wallenberg den 16 mars(url00513) började under alla omständigheter ge begreppet SAMHÄLLSFÖRDÄRVANDE PARASITER ett ansikte, förklara vad devisen "Be and not be seen" egentligen säger, vad tystnaden och mörkret "på toppen av det blå" beror och att parasiternas ifråga makt främst bygger på RÄDSLA och "vad folk TROR" (url00430).

Vad sägs förresten, i dagens ljus, om följande 'makeover' av den gamla Wallenbergdevisen:
"BE ATT INTE SYNAS"

Alf Susaeg