05 april 2009

Övergreppen fortsätter...

Inlägget uppdaterat 2009-04-06
















När Österåker Östra Ryds församling i höstas ordnade med
ny dator och anslutning till Internet, via Svenska kyrkans datanätverk, var övertygelsen att alla angrepp genom åren, på de datautrustningar som används vid pågående rätts- och upprättelsearbete med Högsta domstolens mögelskademål T4882-95, skulle upphöra.

Så är inte fallet.

För drygt en vecka sedan, den 25 mars 2009 (jfr inlägget 28 mars)
upptäcktes att en extern hårddisk(270 Gigabyte) var 'död'.
Efter utredning och bevissäkring kan nu konstateras att hårddisken förstörts i samma misstänkta uppsåt och syfte som vid tidigare brottsanmälda mörkläggningsåtgärder i den här processen. Oupphörliga grova övergrepp i linje med det senaste. Några exempel (en bråkdel av underlaget i denna del)
Första avstängningen juli 1997
Ljusterövergreppet april 2000 (ngra sammanhängande delar)
- anonyma exekutorer
- över min döda kropp
- vittne bort
- rättsdokument mot smutstvätt
- kasta ut honom direkt
- vittnesredogörelse
Avstängningen januari 2001
Dataintrång juni 2006(ett av otaliga likartade)
Programsabotaget april 2007
Biblioteksavhysningen december 2007

Senast föregående försök att 'komma åt' den nya datautrustningen
(livsviktig för mig och motsatsen för mina plågoandar) avvärjdes
den 1 december 2008.
Upplägget genomskådades i tid och avblåstes det planerade rättsövergreppet omedelbart när inblandade myndigheter förstod
att försåtet avslöjats.
Upprinnelsen
E-brev till Kfm 20081201
Avblåsningen 20081201
Uppföljning(resumering)
Brev till Svenska kyrkan 20081218

Enda motiverade farhåga, efter Internetanslutningen via kyrkans nätverk, var övergrepp motsvarande avstängningen januari 2001. Som uteblivit. Hittills, är nu kanske bäst att tillägga.
Förmodligen tack vare alla försiktighetsåtgärder, 'omvägar' och skenmanövrer, bl a nämnda i inlägget Huvudaktörer och intrig den
12 september 2008:
"I verkligheten är det tyvärr ibland nödvändigt att gå omvägar...på grund av fenomen som 'inte finns'
...i verkligheten"

Så kallade turer i farans riktning saknades inte hösten/vintern 2008.
Exempel Bloggermysteriet och Wordpressturerna. Men var småningom bedömningen även i den delen att OrdetKontraSaken med 'vänbloggar' skulle lämnas ifred i fortsättningen, eftersom mina/våra plågoandar passerat 'the point of no return' i den delen.
Jfr Livförsäkringen och Ny riskprofil.
Förmodligen ett direkt resultat av uppseglingen av den globala finanskrisen, som gjorde att SEB/Wallenbergs med vänner tvingades ägna sig åt annat än luskrossning.

Den nu förstörda hårddisken försvårar och försenar arbetet med såväl korruptionsprocessen, HD-målet, berättelsebygget och övriga (huvud)bloggar i gruppen. Vilket - naturligtvis - inte betyder att upprättelsearbetet kommer att upphöra.

Uppdateringar om och kring den fortsatta utvecklingen kommer att publiceras och kan en passande avrundning på det här inlägget vara
en repris från OrdetKontraSakens förstasida den 23 januari 2001

"Men så länge det finns ledljus ska den här websidan informera om den självutnämnda härskarkast som över allt vad demokrati och folkvilja heter, kontrollerar det svenska samhället idag"

Alf Susaeg